Tani, kur deri në fillimin e Olimpiadës së Bardhë kanë mbetur vetëm 9 ditë, Soçi është plotësisht i gatshëm për të pritur sportdashësit dhe pjesëmarrësit e kësaj feste grandioze sportive. Dhe, pavarësisht nga fakti se fluksi kryesor i turistëve pritet në fillim të shkurtit, qyteti që tani ka filluar të pranojë mysafirët e vet të parë.