Ky grup luftanijesh ka marrë kursin tani drejt brigjeve të Sirisë, ku do të marrë pjesë në operacionet e garantimit të sigurisë së transportimit dhe transferimit në destinacion të armëve kimike siriane për shkatërrimin e tyre të mëpastajshëm.