Kjo ekspozitë përfshin fotografitë e fituesve të konkursit kombëtar "Natyra e egër e Rusisë-2013", e cila u organizua nga Shoqëria Gjeografike Ruse dhe revista "National Geographic Rusia". Punët e veta pjesëmarrësit e konkursit filluan t’i publikojnë në faqen e Internetit të revistës me shumë popullaritet që në prill të këtij viti. Në total organizatorët e ekspozitës kanë marrë 45.000 foto unikale.