Në Moskë kanë filluar tashmë të punojë pazaret e shitjes së bredhave, në panairet e Vitit të Ri gjithkush që dëshiron mund të blejë dhurata e suvenire, zbukurime, ëmbëlsira dhe gjëra të shijshme për festat e fundvitit. Rugët e kryeqytetit rus janë stolisur me pemë të Vitit të Ri dhe dekoruar me ndriçim shumëngjyrësh festiv.