"Diplomati rus doli nga salla kur takimi përfundoi. Thjesht disa delegacione dolën me vonesë", - deklaroi një burim zyrtar në Përfaqësi.

Më herët në media u shfaqën njoftimet se delegacionet e Rusisë dhe Kinës u larguan në mënyrë demonstrative nga takimi në Nju Jork.