Ishujt Fixhi dhe Rusia nënshkruan marrëveshjen për heqjen e vizave.

Dokumenti u nënshkrua në përfundim të vizitës së parë në histori të Kryeministrit të Fixhi Voreqe Bainimarama në Rusi dhe bisedimeve të tij me Kryeministrin rus Dimitri Medvedev.