Komplekset me famë botërore të mbrojtjes kundërajrore të bazave detare do të paraqiten në ekspozimin e kompanisë ruse "Almaz-Antey" në sallonin ndërkombëtar ushtarako-detar (IMDS 2013), i cili do të mbahet në Shën Petersburg, nga 3 deri më 7 korrik.

Pjesëmarrësit e ekspozitës, në veçanti, do të njihen me komplekset raketore te mbrojtjes kundërajrore “Rif-M”, "Shtil-1" dhe "Kinzhal".

"Almaz-Antey" do të paraqesë gjithashtu një pajisje unikale (për forcimin e armëve dhe pushkëve me kalibër të vogël) "Gybka".