Të paktën 2 persona humbën jetën dhe 11 të tjerë u plagosën rëndë si rezultat i një hedhjes në erë të një terroristi kamikaze në treg në qytetin e Sadah të Jemenit, njofton Ministria e Mbrojtjes e vendit.

Siç vihet në dukje, terroristi kamikaze hyri në territorin e tregut me motorçikletë dhe atje ka detonuar një mekanizëm shpërthyes.

Ky rajon i Jemenit vitet e fundit ndodhet nën kontrollin e grupit islamik "Houthi".