Policia franceze arrestoi burrin që kërcënoi të hidhej nga Kulla Eifel në Paris.

Evakuimi i shpejtë i turistëve nga Kulla Eifel filloi kur njëri prej vizitorëve u ngjit më lart në konstruksionet prej çeliku të saj dhe deklaroi mbi synimin për t’u hedhur poshtë. Sipas informacionit të mediave, fjalë bëhet për një shtetas polak të moshës 20-30 vjet.

Gjatë negociatave burri nuk ka paraqitur asnjë kërkesë të dallueshme, të qartë. Me sa duket, ky njeri është i një i sëmurë mendor. Dy orë më vonë ai u arrit të kapej.