Në kryeqytetin polak përpara godinës së Konsullatës ruse u gjet një paketë e dyshimtë.

Paketa u zbulua nga oficeri i policisë polake në detyrë në vendin e ndodhjes së Ambasadës ruse, Seksionit Konsullor, Përfaqësisë Tregtare të Rusisë dhe Qendrës ruse për Shkencën dhe Kulturën.

0Gjatë tentativës së ndërmarrë për të hetuar përmbajtjen e paketës oficeri i zbatimit të ligjit e ndjeu veten keq. Në vendin e ngjarjes u dërguan menjëherë policët, zjarrfikësit, mjekët si dhe punonjësit e shërbimit sanitar-epidemiologjik.