Sot një gjuajtës "MiG-21" i Forcave Ushtarake Ajrore të Indisë u rrëzua në qarkun e Barmer në shtetin veriperëndimor indian të Rajasthan-it. Piloti arriti të katapultohej.

Gjatë 4 viteve të fundit Forcat Ushtarake Ajrore të Indisë kanë humbur në aksidente të ndryshme ajorore më shumë se 10 helikopterë dhe 35 avionë luftarakë.