Sot në Moskë bashkëpunëtorët më të mirë të transmetimeve radiofonike do të nderohen me çmime. "Mikrofonat e bronzit" për herë të 12-të do t’i marrin fituesit e konkursit "Radiomania".

Këtë vit në 23 nominime u përzgjodhën tre finalistë. Radiokompania "Zëri i Rusisë" doli në finale në kategoritë "Programi për fëmijë" dhe "Programi arsimor" me emisionet "Format jotipik" dhe "Teoria e gabimeve".