Presidenti rus Vladimir Putin pranoi dorëheqjen e Kryetarit të Bashkisë së Moskës, Sergei Sobianin, dhe i uroi atij suksese në zgjedhjet e parakohshme të Kryebashkiakut të kryeqytetit rus.

0Sergei Sobianin deklaroi të martën se ai ka ndërmend të apelojë tek Presidenti për dorëheqjen e tij - për zhvillimin e zgjedhjeve të drejtpërdrejta të kryetarit të bashkisë në shtator.