Nga stacioni i metrosë së Moskës "Ohotnij Riad" (russ. "Охотный ряд") po evakuohen pasagjerët për shkak të djegies së një kablli të tensionit të lartë, njoftuan organet e zbatimit të ligjit.

"Në linjën e metrosë "Sokolniçeskaja" (russ. "Сокольническая линия") mori flakë një kabëll i tensionit të lartë midis stacioneve "Ohotnij Riad " dhe "Biblioteka imeni Lenina" (russ. "Библиотека имени Ленина"), po evakuohen urgjentisht pasagjerët nga stacioni", - tha një përfaqësues i organeve të ruajtjes së rendit.

Galeria fotografike