Teatri austriak "Burgtheater" po fillon shfaqjen e versionit të vet të romanit të Peter Esterhazy "Harmonia qiellore" në Moskë në Festivalin Ndërkombëtar të Teatrit me emrin e Anton Çehov, njoftuan në shërbimin për shtyp të forumit.

Spektakli është vënë në skenë nga regjisori 32-vjeçar hungarez David Marton, i cili konsiderohet si novator i marrëdhënieve të teatrit dramatik dhe atij muzikor në hapësirën gjermanisht-folëse. Pjesën dramatike, e cila rrëfen mbi ngjarjet e romanit, regjisori ia besoi trupës së aktrimit, ndërsa bota e hollë e ndjenjave është shprehur në spektakël nëpërmjet muzikës.