Një shtetase amerikane, një qytetar britanik dhe një shtetas i një vendi tjetër evropian janë vrarë në Siri gjatë luftimeve në anën e kryengritësve, njoftoi përfaqësuesi i opozitës siriane në Londër.

Sipas të dhënave të mediave të SHBA-së, amerikania e vrarë 33-vjeçare disa vite më parë pranoi Islamin.