Raketëmbajtësja "Soyuz-FG" me anijen kozmike transportuese "Soyuz TMA-09M" mbërriti me sukses në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN) pas 6 orëve fluturimi nga kozmodromi "Bajkonur" në Kazakistan.

Galeria fotografike

Në bordin e anijes kozmike "Soyuz" në SKN mbërritën kozmonauti rus Fjodor Jurçihin (Fyodor Yurchikhin), astronauti i NASA-s Karen Nyberg dhe një përfaqësues i Agjencisë Hapësinore Europiane, Luca Parmitano.