Rojet kufitare të Rusisë dhe Bjellorusisë do të përdorin avionët pa pilot për mbrojtjen e kufijve, deklaroi në një konferencë për shtyp në Minsk Kryetari i Komitetit shtetëror kufitar të Bjellorusisë, Aleksandër Boeçko.

0Vendimi për përdorimin e avionëve pa pilot u morr në një takim të përbashkët të departamenteve kufitare të dy vendeve, njoftoi ai.