Pas vrasjes një ditë më parë të një ushtaraku në Londër, Komanda e Forcave të Armatosura të Britanisë së Madhe nxorri të enjten një dekret sipas të cilit ushtarakëve u ndalohet të paraqiten të veshur me uniformë në vende publike.

Autoritetet britanike urdhëruan gjithashtu përforcimin e regjimit të sigurisë në kazerma dhe komplekset ushtarake në të gjithë territorin e Londrës.

Galeria fotografike