Në Izrael u publikua një informacion mbi arrestimin në afërsi të qytetit të Hebronit të 6 anëtarëve të një grupi terrorist palestinez.

Sipas njoftimit, terroristët kishin planifikuar rrëmbimin e ushtarëve izraelitë për shkëmbimin e tyre me palestinezët që ndodhen në burgjet izraelite.

Ata gjithashtu kishin planifikuar të hapnin zjarr me armë mbi një stacion autobusi në Bregun Perëndimor të lumit Jordan dhe të merrnin me vete trupat e izraelitëve të vrarë me qëllim shkëmbimin e tyre të mëtejshëm me trupat e pajetë të terroristëve palestinezë.