Avioni sulmues rus pa pilot i zhvilluar nga kompania "Tranzas", ka shumë mundësi, të pajiset me motor të prodhimit të huaj. Për këtë njoftoi Presidenti i grupit të kompanive "Tranzas", Nikollai Lebedjev. Por ai nuk përcaktoi se në cilin shtet konkretisht kihet ndërmend të blihen motorët për avionët pa pilot.

0Sipas fjalëve të Nikollai Lebedjev, me peshën e vet deri në 1 ton avioni sulmues rus pa pilot mund të transportojë deri në 200-250 kg ngarkesë të dobishme. Testimet e aparatit dhe prodhimi i tij serik do të fillojnë në vitin 2014.