Një avion me motor të lehtë i Forcave Ushtarake Ajrore të Jordanisë u rrëzua në veri të vendit. Piloti dhe kursanti, që po realizonin fluturimin trajnues, humbën jetën.

0Sipas të dhënave paraprake, shkaku i rrëzimit të avionit “Slingsby T67 Firefly” u bë një difekt teknik. Detaje të tjera të incidentit nuk bëhen të ditura.