Rusia do të bëjë gjithçka të mundur me qëllim që askush dhe asnjëherë më të mos mund të shpërthejë ndonjë luftë, deklaroi Presidenti rus Vladimir Putin gjatë fjalimit të mbajtur në Paradën ushtarake me rastin e Ditës së Fitores në Sheshin e Kuq.

Video

"Ne do të bëjmë gjithçka për të forcuar sigurinë në planet", - tha Putin.

Galeria fotografike