Pesë adresa të reja u shfaqën në hartat e përmendoreve ruse të luftës në Finlandë, pranë të cilave në prag të Ditës së Fitores po zhvillohen ceremoni solemne të vendosjes së kurorave dhe buqetave me luleve.

Gjithsej në territorin e Finlandës ndodhen më shumë se 80 varre të ushtarakëve sovjetikë që u vranë këtu gjatë "Luftës së Dimrit" të viteve 1939-1940 dhe në vitet e Luftës së Dytë Botërore.