Sot në Budapest po zhvillohen bisedimet mes Ministrit të Jashtëm rus Sergei Lavrov dhe atij hungarez Janos Martonyi.

Po sot, pak më herët, Ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë u takua me Kryeministrin e Republikës së Hungarisë Viktor Orban.