Më 1 maj në Moskë do të zhvillohen 7 marshime, më të rëndësishmet prej të cilave janë - demonstrata tradicionale e Partisë Komuniste pranë monumentit të Karl Marksit në qendër të Moskës, marshimi i anarkistëve dhe socialistëve në Bulevardin Tverskoj, si dhe tubimi i forcave të djathta në veri-perëndim të kryeqytetit.

Galeria fotografike

Sindikatat po përgatisin demonstratën më masive në Ditën e Pranverës dhe Punës, në të cilën aktivistët i mbledh Partia "Rusia e Bashkuar", Fronti Popullor mbarërus dhe "Garda e Re". Asnjë prej forcave politike nuk ka përdorur për tubime hyde parks: në to janë planifikuar aktivitete argëtuese - mitingu i vajzave të vetmuara dhe promovimi i muzikës europiane.