Jo shumë larg nga Mauzoleu i famshëm Taj Mahal në qytetin verior indian të Agra buçiti një shpërthim. Sipas informatave paraprake, dy persona gjetën vdekjen dhe katër të tjerë u plagosën.

0Siç transmeton kanali televiziv “Zee News”, incidenti ka ndodhur rreth 1.5 kilometra nga Taj Mahal. Shkaku i shpërthimit ende nuk është përcaktuar.