Autoritetet e Emirateve të Bashkuara Arabe njoftuan mbi arrestimin e shtatë anëtarëve të një celule të organizatës terroriste “Al-Qaeda”.

0Militantët kishin përgatitur një seri shpërthimesh në vend, rekrutonin njerëz, financonin dhe siguronin me materiale e pajisje “Al-Qaeda”. Rrjeti kriminal synonte gjithashtu të zgjeronte sferën e ndikimit të vet edhe në disa vende të tjera.