Zëri i Rusisë Policia e Koresë së Jugut përforcoi masat e sigurisë në të gjithë vendin në kuadër të sulmeve të mundshme terroriste nga ana e Koresë së Veriut, njoftojnë mediat lokale.

Policia rriti sigurinë në 770 objekte, përfshirë këtu edhe në stacionet e metrosë dhe ambasadat.

Policia iu drejtua gjithashtu banorëve me kërkesën për të njoftuar mbi çdo person apo objekt të dyshimtë.