Ministria e Kulturës e Rusisë, Qeveria e Moskës si dhe një sërë muzeumesh në Moskë në periudhën 17 prill - 22 maj të vitit 2013 do të zhvillojnë ekspozitën "Aleksei Remizov. Rikthimi", ku do të paraqitet trashëgimia grafike e një prej shkrimtarëve më të mëdhenj rusë të shekullit XX, Aleksei Remizov. Bazë e ekspozitës do të bëhen materialet e arkivit të tij, të marra nga Ministria e Kulturës së Rusisë për Muzeun Shtetëror të Letërsisë.

Galeria fotografike: Aleksei Remizov po rikthehet në Rusi

0Ekspozita nga fondi i muzeut do të jetë një vazhdim i projektit të Bashkimit të muzeumeve dhe ekspozitave "Manezh", "Libri i piktorit".