Teherani dhe grupi i ndërmjetësuesve ndërkombëtarë për zgjidhjen e çështjes bërthamore të Iranit është ende larg kompromisit, njoftoi sot Zëdhënësi zyrtar i Ministrisë së Jashtme të Rusisë, Aleksandër Llukasheviç.

0Në Ministrinë e Jashtme të Rusisë shpresojnë për një raund tjetër bisedimesh, i cili duhet të mbahet më 5-6 prill në Alma-Ata, dhe në të cilin, sipas mendimit të tyre, palët do të jenë në gjendje të arrijnë në marrëveshje.