Zëri i Rusisë Në Afganistan militantët sulmuan rezidencën e guvernatorit të provincës Farah. Janë lënduar të paktën 30 persona.

0Siç njoftoi përfaqësuesi i autoriteteve lokale, fillimisht terroristi-kamikaze detonoi një pajisje eksplozive dhe vetëm më pas mbi rezidencën u hap zjarr me armë.