Zëvendëskryeministri i parë i Rusisë, Igor Shuvallov, mendon se sistemi bankar rus është mjaft i besueshëm për ruajtjen e kapitaleve.

0"Sipas treguesve makroekonomikë të Rusinë si dhe gjendjes aktuale të sektorit të saj bankar, ka shumë mundësi, që ne sot të jemi një nga ekonomitë më të besueshme që zotëron një sistem mjaft të shëndoshë bankar për kursimin e parave", - tha Igor Shuvallov.