Aeroplani i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) të Rusisë, i cili fluturoi ditën e martë i ngarkuar me ndihma humanitare në Siri, po kthehet në Rusi me më shumë se 100 shtetas rusë dhe qytetarë të Bashkësisë së Shteteve të Pavarura në bord, të cilët vendosën të largohen nga vendi, njoftoi për gazetarët Përfaqësuesja zyrtare e MSJ-së së Rusisë, Irina Rossius. Midis pasagjerëve janë 39 fëmijë, nëntë prej të cilëve foshnja, specifikoi ajo.

Avioni pritet të ulet në aeroportin "Domodedovo" të Moskës.