Në Nju Jork vdiq fëmija i lindur pas vdekjes së nënës së tij, e cila pësoi një aksident automobilistik.

Siç njoftoi përfaqësuesi i autoriteteve, djali, i cili lindi para kohe, për shkak të faktit se makina me të cilën po udhëtonin prindërit e tij pësoi aksident, vdiq disa orë pas lindjes.

0Aksidenti me makinë ndodhi natën vonë në Brooklyn. Më taksinë, në të cilën po udhëtonte gruaja shtatzënë Raizy Glauber dhe bashkëshorti i saj Nachman, u përplas një automjet. Çifti u dërgua menjëherë në spital, ku mjekët konstatuan vdekjen e bashkëshortëve. Mjekët u përpoqën të shpëtonin jetën e foshnjës, por pa rezultat.