Në jug-perëndim të Moskës, gjatë shpërthimit të zjarrit, nga dritarja e një apartamenti në katin e shtatë u hodhën dy fëmijë katër dhe tetë vjeç, njofton shërbimi për shtyp i Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme të Rusisë. Të dy fëmijët fatmirësisht kanë mbijetuar. U lajmërua se ata iu dorëzuan mjekëve, të cilët po merren tani me ekzaminimin e tyre.

0Njoftohet se u lëndua edhe grua nga apartamenti fqinj. Zona e përhapjes së zjarrit në apartament ishte 10 metra katrore. Në momentet aktuale vatra e zjarrit u arrit të eliminohet.