Në Rusi janë shitur tashmë më shumë se një milion maskota (talismanë) të Olimpiadës Dimërore të vitit 2014 në Soçi.

Ndër atributet më popullore midis tifozëve të olimpiadës rezultoi të jetë Ariu i bardhë (Mishka) 20 centimetërsh. Maskotat zyrtare të Lojrave Olimpike Dimërore janë gjithashtu Lepurushi dhe Leopardi.

0Olimpiada në Soçi do të zhvillohet në periudhën 7-23 shkurt të vitit 2014.