Gerard Depardieu, i cili mori shtetësinë ruse në fillim të janarit, u bë qytetar nderi i Republikës Çeçene, njoftoi Kreu i Çeçenisë Ramzan Kadirov në profilin e vet në faqen e Internetit “Instagram”.

Galeria fotografike: Depardieu dhe Kadirov: takimi i tyre u mbajt në Çeçeni

0Kolektivat artistike që performuan në darkën festive në kryeqytetin e Çeçenisë, Grozni, i kënaqën mysafirët me këngë dhe valle popullore kaukaziane. Gjatë ekzekutimit të valles tradicionale kaukaziane Lezginka

Gerard Depardieu nuk mundi të rrinte dot ulur në vend dhe filloi të kërcente

0 nën duartrokitjet e publikut.