Një grup të rinjsh ditën e premte zhvilloi një aksion proteste para misionit të OSBE/ODIHR-it në qendër të Erevanit, duke protestuar kundër përfundimeve të tij mbi përputhjen e zgjedhjeve presidenciale në Armeni me standardet evropiane.

0Rreth 50 persona kërkuan nga vëzhguesit të mos legalizojnë falsifikimet në zgjedhjet dhe të largohen nga Armenia. Si rezultat ndodhën përpleshje midis demonstruesve dhe policisë.