7 persona u vranë si rezultat i një sulmi të armatosur të ndërmarrë nga disa të panjohur mbi postbllokun e trupave vullnetare "Bijtë e Irakut" në verilindje të vendit, edhe një tjetër është plagosur rëndë, njoftoi ditën e premte shtypi pakistanez.

0Trupat vullnetare popullore "Bijtë e Irakut", që luftojnë kundër islamistëve dhe organizatës "Al-Qaeda", mbështeten nga autoritetet e Irakut dhe SHBA-ja.