Ditën e premte Ambasada e SHBA-së në Senegal i paralajmëroi qytetarët e vet në lidhje me kërcënimin e sulmit terrorist në kryeqytetin e shtetit të Afrikës Perëndimore, Dakar, dhe u rekomandoi atyre të përmbahen nga vizitat në pjesën qendrore të qytetit, njofton Agjencia Reuters.

0Policia e Senegalit deklaroi se tani për tani nuk ka marrë asnjë informacion mbi ndonjë kërcënim terrorist.