Hillary Clinton i ka dërguar një letër Kryeministrit gjeorgjian, Bidzina Ivanishvili, në të cilën ka shprehur shpresën se qeveria e Gjeorgjisë do të vendosë marrëdhënie konstruktive me opozitën dhe shoqërinë civile, duke siguruar zhvillimin demokratik të vendit, njoftojnë mediat gjeorgjiane.

0Ish-Sekretarja Amerikane e Shtetit shpreson gjithashtu se marrëdhëniet midis SHBA-së dhe Gjeorgjisë do të kenë të ardhme.