Presidenti rus Vladimir Putin priti Presidentin e Rajonit Autonom Kurd të Irakut, Mesud Barzani, njoftoi Sekretari për shtyp i Presidentit të Rusisë, Dimitri Peskov.

Mesud Barzani ndodhet në Moskë me një vizitë pune dhe po zhvillon negociata edhe me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve të Jashtme ruse.