Twitter ofron një opsion të ri: "tweets" edhe pas vdekjes. Në vend të përdoruesit të vdekur në Internet do të veprojë agjenti i tij "virtual" me tipare të personalitetit të përdoruesit.

Sistemi do të analizojë preferencat e përdoruesit "gjatë kohës kur ai ishte gjallë" dhe pastaj do të punojë pas vdekjes së tij, duke postuar në faqen e Twitter-it të të ndjerit materiale reale si dhe preferenca në emër të tij.