Rrjeti i stacioneve monitoruese të Traktatit të ndalimit gjithëpërfshirës të testeve bërthamore regjistroi luhatjet infrasonike të fluturimit të bolidit të Çeljabinskut.

Vetëm 17 nga 45 stacionet e përhapura në 35 vende të botës kapën sinjalin e shpërthimit të meteoritit. Para publikimit inçizimi iu nënshtrua përpunimit dhe përshpejtimit (për t’i bërë luhatjet infrasonike të kapshme për veshin e njeriut).

http://youtu.be/H-8ij80vs1E