Presidenti i Rusisë Vladimir Putin diskutoi me Kryeministrin e Bullgarisë Bojko Borisov çështjet e bashkëpunimit energjetik, njoftoi të martën shërbimi për shtyp i Kremlinit.

"Gjatë bisedës telefonike u shqyrtuan çështjet aktuale të bashkëpunimit ruso-bullgar, përfshirë këtu bashkëveprimin në sektorin e energjetikës, si dhe planet e kontakteve në nivel të lartë", - thuhet në një deklaratë.

0Sipas informacionit të shërbimit për shtyp, biseda telefonike u zhvillua më 19 shkurt me iniciativën e palës bullgare.