Avioni ushtarak që pësoi avari në kryeqytetin e Jemenit, Sana’a, ra në një nga sheshet e qytetit.

Sipas të dhënave të fundit, si rezultat i aksidentit kanë gjetur vdekjen piloti i avionit dhe gjashtë persona civilë.

0Po verifikohen rrethanat e aksidentit, të dhënat mbi numrin e viktimave e të lënduarve dhe lloji i avionit.