Numri i të lënduarve si pasjë e rënies së meteorit në rajonin e Çeljabinskut (Chelyabinsk) është rritur deri në 514 vetë, njoftoi Zyra rajonale e shtypit e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme.

Galeria fotografike

0"Gjithsej në rajon në momentet aktuale janë lënduar 514 persona, 11 prej tyre u hospitalizuan, duke përfshirë edhe dy fëmijë. Pjesa më e madhe e të lënduarve nuk është drejtuar për ndihmë mjekësore - ata kanë marrë trauma jo të rënda dhe prerje jo të thella nga xhamat e thyer të godinave. Ndihma e nevojshme urgjente mjekësorë tashmë u është dhënë viktimave", - thuhet në njoftimin e saj.