Sipas të dhënave të shërbimeve speciale, edhe dy fragmente të tjera të asteroidit mund të bien në territorin e rajonit pas një ore dhe më afër natës së sotme. Banorëve u është bërë thirrje të strehohen në shtëpitë e veta.

Galeria fotografike

0Ndërkohë, numri i të lënduarve - viktima të meteoritit - në rajonin e Çeljabinskut (Chelyabinsk) është rritur në 150 vetë. Shumica e njerëzve kanë marrë plagë nga ciflat e xhamave të thyer të godinave si pasojë e valës goditëse të rënies së meteorit.