Më shumë se 100 persona u drejtuan për ndihmë mjekësore në rajonin e Çeljabinskut (Chelyabinsk) pas rënies atje të fragmenteve të meteorit, njofton Qendra e shtypit e Ministrisë së Punëve të Brendshme (MPB).

Galeria fotografike

0Oficerët e policisë janë vënë në kërkim të vendeve të rënies së mbeturinave të meteoritit. "Patrullat e përforcuara të policisë sigurojnë rendin publik në ndërtesat ku janë thyer ka xhamat dhe ka shkatërrime të pjesshme", - theksuan në MPB. Përveç kësaj, policia po merr aktualisht në pyetje dëshmitarët okularë dhe po dokumenton rrëfimet e tyre në lidhje me incidentin e ndodhur me meteoritin.